Новини
Суспільство

У Хмельницькому визначилися, хто працюватиме над розробкою бренду міста

Завершився конкурс з визначення розробника бренду та брендбуку Хмельницького. За рішенням оргкомітету та за результатами інтернет-опитування мешканців міста Хмельницького перемогла конкурсна робота хмельничан Іванова Павла та Лисюка Олексія. З ними укладуть договір на розробку бренду та брендбуку міста. (З роботою можна ознайомитись за посиланням http://brand.khm.gov.ua/Content/pdf/0003.pdf )

З-поміж 23 конкурсних робіт на першому етапі конкурсу було обрано три роботи, які й виставили на інтернет-голосування. Опитування проходило з 10 по 19 лютого 2018 року на сайті http://brand.khm.gov.ua/  Найбільше голосів – 1345 – отримала робота Павла Іванова та Олексія Лисюка; на другому місці з результатом 1195 – робота вінницького дизайнера Максима Каплюка «Серце поділля» (http://brand.khm.gov.ua/Content/pdf/0002.pdf); на третьому, з результатом 880 голосів, – робота «Зростаючи разом» Павла Приймича зі Львова (http://brand.khm.gov.ua/Content/pdf/0001.pdf).
Усі троє фіналістів отримають премії по 5000 грн.
Директорка Агенції розвитку міста Леся Герасимчук запевнила, що усі зауваження та пропозиції, котрі висловлювали у соцмережах у ході голосувань зафіксовані та будуть враховані під час роботи.
«Хочу наголосити, що варіант, котрий переміг – не остаточний вигляд бренду. Цим конкурсом ми визначилися саме з розробником бренду та брендбуку. Ми моніторимо і дослухаємось до думок мешканців нашого міста, адже нам важливо, щоб майбутній бренд позитивно сприймався хмельничанами. Також ми плануємо додатково долучити експертів з графічного дизайну, – говорить Леся Герасимчук. –  Принагідно хочу висловити подяку за ентузіазм та увагу до нашого конкурсу всім учасникам. Кожен з них вклав частинку свого серця в роботу і по-своєму виявив любов до нашого міста».

Автор: Тетяна Новак