Новини
Події

Оркестр поліції Хмельниччини виступив у Німеччині

На запрошення німецької концертної аґенції Musikparade, яка тісно співпрацює зі Збройними Силами Німеччини Bundeswehr, з 16 до 18 лютого музиканти та артисти оркестру ГУНП в Хмельницькій області мали кілька виступів у містах Кельн, Мюнстер і Дортмунд, ФРН. Про це повідомляється на сторінці оркестру в соцмережі.
Цього разу оркестр хмельницької поліції виступив у складі Об′єднаного Оркестру Національної Поліції України спільно з колегами з Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Диригентом зведеного оркестру виступив старший лейтенант Володимир Сидорчук. Головним диригентом шоу було обрано заслуженого артиста України Сергія Рабійчука.
Українським артистам випала почесна місія відкривати шоу та продемонструвати свою майстерність, конкуруючи з відомими потужними творчими колективами зі всього світу. У фіналі дійства соліст та художній керівник оркестру хмельницької поліції Віктор Шайда виконав величну пісню Клауса Майне, лідера культового німецького рок-гурту Scorpions, «Moment of Glory» (Момент слави).
Така мистецька колаборація виявилась напрочуд вдалою, відтак THE UNITED ORCHESTRA OF THE NATIONAL POLICE OF UKRAINE продовжить свої виступи найбільшими містами Федеративної Республіки Німеччина впродовж березня цього року.

Як виступали українці – у відео оркестру поліції Хмельниччини

 

Автор: Алла Самойленко