Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому затримано чоловіка, якого підозрюють у збуті метадону

Працівниками Хмельницького відділу поліції спільно з працівниками УПН ГУНП в Хмельницькій області викрито та затримано 42-річного місцевого жителя, не судимого, приватного підприємця, який займався збутом наркотичного засобу, обіг якого обмежено – метадон.

Затримано його правоохоронцями на місці під час продажу наркотичного засобу згідно ст. 208 ККУ та поміщений до ІТТ. Чоловік займався збутом обмеженого в обігу наркотичного засобу метадону. Зафіксовано три факти збуту. Де брав порошок, чоловік не пояснює.

За даним фактом  проводиться перевірка, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 КК України: 1.Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 цього Кодексу, або із залученням неповнолітнього, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян, або збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини,- караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Автор: Алла Самойленко