Новини
Надзвичайні події

За кримінальне гостювання у Хмельницькому мешканцю Луганщини може загрожувати три роки в’язниці

Працівниками Зарічанського відділення поліції затримано 31-річного чоловіка, жителя м. Перевальськ, Луганської області, який за короткий термін обікрав колишню дружину та здійснив ще кілька  крадіжок.

За подібні злочини зловмисник неодноразово раніше уже був засуджений. До Хмельницького приїхав, так би мовити,  провідати колишню дружину. Та гостини поєднав з тим, що  викрав у жінки  мультиварку та телевізор і здав до ломбарду.

Потім гастролер викрав драбину на АЗС, викликав таксі, завіз її в село до знайомого і продав йому. По дорозі поки їхав, поцупив у таксиста гаманець з документами і грошовими коштами та банківські картки. Після того зняв з карток всі гроші, за допомогою кредитки оформив кредитну купівлю телефона в одному із магазинів міста. Зірвавши такий «куш», мав  намір їхати до столиці.

Оперативно-розшуковими заходами поліцейські затримали крадія на залізничному вокзалі міста. Наразі чоловік перебуває в слідчому ізоляторі. На його рахунку 8 епізодів по ч. 2 ст. 185 ККУ «Крадіжка» та факт за ч. 1 . ст. 357 ККУ –  Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження. Долю «гастролера» надалі вирішуватиме суд, наразі йому світить до трьох років позбавлення волі.

Автор: Алла Самойленко