Новини
Події

Юні дунаївчанки зайняли третє місце у фінальному етапі Всеукраїнського національного туру Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів

З 21-23 лютого, актова зала НЕНЦУМу зібрала талановиту молодь, з усіх куточків України для участі у фінальному етапі Всеукраїнського національного туру Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів “Інфоматрикс -2018”.

Команда “Guards” Дунаєвецької СЮН у складі Верещинської Анни, Пастух Олександри та Гоцуляк Дарії, мали честь представляти Дунаєвецьку ОТГ у Києві. Недоспані ночі, кілька місяців наполегливої роботи, різноманіття ідей і підходів до справи, хвилювання і азарт – зробили свою роботу. Учасниці-красуні привезли перемогу для Дунаєвецької СЮН. Третє місце – це не просто наше маленьке досягнення, це нагода довести, що краса і розум – сумісні речі. А найважливіше – зрозуміти, що наполеглива праця дає результат! Адже ми стали призерами серед 107 учасників.

Триденний марафон конкурсу був доволі насичений і цікавий. НЕНЦУМ вражає своїми масштабами, рослинним і тваринним різноманіттям. Учасники мали змогу відвідати музеї хліба та народних ремесел, зимовий сад, зоологічний відділ та український куточок.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець