Новини
Події

Мешканця Ізяславського району звинувачують у повторному злочині

Перед Шепетівською Фемідою постане житель Ізяславщини, котрому інкримінують ч. 2 ст. 185 КК України – крадіжку, вчинену повторно. За плечима у 24-річного чоловіка вже є непогашена судимість за вчинення злочинів проти власності, тепер же правоохоронці обвинувачують його у крадіжці велосипеда в шепетівчанки.

За версією досудового розслідування, у серпні минулого року молодий чоловік біля одного з магазинів Шепетівки вкрав велосипед. Транспортний засіб вартістю близько 1 тис. грн., який належав місцевій жительці, він здав у ломбард за 250 грн.

Чи винний у скоєному обвинувачений, встановлюватиме Шепетівський міськрайонний суд. Санкції ж інкримінованої йому статті КК України передбачають покарання у виді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Інформація прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко