Новини
Події

На Хмельниччині спроба дати працівнику поліції 29 тисяч гривень закінчилася для горе-хабарника затриманням

Сьогодні, 28 лютого, працівники Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за процесуального керівництва прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції. Родич підозрюваної у вчиненні грабежу та крадіжки жінки намагався вплинути на хід досудового розслідування і запропонував начальнику слідчого відділу Летичівського відділу поліції хабар в розмірі 29 тисяч гривень за зміну кваліфікації дій підозрюваної. Проте правоохоронець повідомив про таку пропозицію своє керівництво та прокуратуру, і зловмисника затримали під час передачі коштів поліцейському.

Чоловіка затримали під час передачі вказаної суми. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.
Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання чоловікові міри запобіжного заходу, повідомляється на офіційному сайті  ГУНП Хмельниччини.

Автор: Алла Самойленко