Новини
Увага!

У Хмельницькому почали омолоджувати дерева: рух обмежуватимуть, маршрути транспорту зміняться

З 27 лютого до 2 березня  з 8.00 до 17.00 комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста Хмельницького  виконуватиме роботи по омолодженню древ на вулиці Курчатова на ділянці від провулку Курчатова до вулиці Кооперативної. Рух трансппорту на вказаному відрізку буде перекрито. 

Також щопонеділка, починаючи з 26 лютого до 2 квітня (26 лютого, 5, 12, 19, 26 березня та 2 квітня) з 8.00 до 17.00 будуть виконуватися роботи по омолодженню дерев на Львівському шосе на відрізку від провулку Геологів до вулиці Хотовицького (зі сторони ринку “Ізіда”). Рух транспорту тут буде обмежено. На ремонтованій ділянці буде знеструмлено повітряну контактну лінію, а також частково перекрито рух транспорту у місці проведння робіт. Рух тролейбусів №№14 і 12 до зупинки Катіон  змінено з Львівського шосе через вулицю Тернопільську, маршруту №16 – через вулицю Інститутську. 

Адміністрація комунальне підприємство по зеленому будівництву і благоустрою міста сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності.

Джрело

Автор: Алла Самойленко