Новини
Події

Правила розміщення зовнішньої реклами у Хмельницькому

«Як впорядкувати зовнішню рекламу у місті?» – цьому питанню присвятили перші публічні консультації, що організували у рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!» ГО «Центр UA».

На зустріч у міську раду були запрошені посадовці, підприємці, депутати та громадські активісти. На публічних консультаціях говорили про те, яких змін чекати на правила розміщення зовнішньої реклами у Хмельницькому, чи готові підприємці міста до приведення реклами у відповідність, у який спосіб збалансувати інтереси підприємців та міської влади у процесі прийняття остаточного рішення.

Координатор ГО «Центр UA» у Хмельницькій області Олег Черненко переконаний, що таке вузьке обговорення, коли збираються зацікавлені сторони, приносить більше конструктиву.

«Такий механізм, коли збираються безпосередні учасники процесу, дає можливість збалансувати інтереси різних сторін, щоб у підсумку було якісне рішення, яке б максимально влаштовувало усіх», –   говорить Олег Черненко.

Кравченко Валентина, головний спеціаліст з питань реклами відділу цивільної та промислової забудови управління архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, представила уже розроблені напрацювання.

Детальніше у сюжеті ТРК “Місто”.

Автор: Катерина Прокопець