Новини
Кримінал

На Хмельниччині оголосили підозру чоловікові, який вбив матір

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області оголосили підозру 38-річному чоловікові, який ще у жовтні 2017 року вбив матір і залишив тіло у квартирі. Загиблу у помешканні виявили лише наприкінці лютого 2018-го.

58-річна жінка мешкала у райцентрі Красилів, але дуже часто виїжджала на заробітки за кордон. Саме тому нікого не здивувало її раптове зникнення у жовтні минулого року. Єдиний, хто занепокоївся – це друг родини, який звернув увагу, що досі дуже активна у соціальних мережах жінка вже давно не заходила на свою сторінку та не відповідала  на дзвінки по скайпу. Коли вдарили сильні морози, чоловік, який також наглядав за квартирою у період відсутності господині, вирішив перевірити систему опалення, а натомість виявив страшну знахідку.

В ході оперативно-розшукових дій під підозру потрапив єдиний син потерпілої, який уже двічі встиг побувати за ґратами  за вчинення грабежів та розбійних нападів на жінок і, до того ж, перебував у неприязних стосунках з матір‘ю. Оперативникам знадобилося лише кілька днів, щоб вийти на слід підозрюваного. Чоловіка розшукали аж у одному з сіл Черкаської області.

Наразі йому оголошено про підозру та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України взято під варту.

Провадження відкрите за ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Джерело

Автор: Тетяна Новак