Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» потерпіло карколомну поразку у Чернівцях

У шостому товариському матчі зимового міжсезоння хмельницьке «Поділля» зіграло проти чернівецької «Буковини». Поєдинок став домашнім для суперників хмельничан, натомість подоляни мали непогані шанси на проведення переможної гри та на відточення майстерності та підготовку до боротьби у весняному чемпіонаті. Нагадаємо, матч відбувся цієї суботи у Чернівцях.

Із самісінького початку першого тайму буковинці показали впевнену гру, чітку позицію та налаштуваність лише на перемогу. Саме тому на перших хвилинах їм вдалось відкрити рахунок поєдинку. Проте й хмельничани не пасли задніх: вже за декілька хвилин гравці хмельницького «Поділля» зуміли потішити вболівальників першим голом. Тріумф тривав досить недовго. До завершення першого тайму чернівецька «Буковина» ще двічі порушувала спокій біля сітки воріт хмельничан. Трапилось це через погано сплановані та незлагоджені дії у захисті подолян.

Друга 45-хвилинка розпочиналась із чіткої та гарно продуманої гри з боку хмельничан. Гравці неабияк прагнули дійти згоди у рахунку! Здавалось, наче ще трохи і їм би це вдалось, проте каменем спотикання стало порушення правил та пенальті, яке хоч і не змогли правильно пробити буковинці, проте скинути темп гри хмельничан йому все ж вдалось. Згодом гравці чернівецької «Буковини» ще двічі вдало проривали захист хмельничан та з неабияким натхнення пробивали сітку воріт суперників.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» отримало карколомну поразку у матчі проти чернівецької «Буковини». Хмельничанам так і не вдалось розірвати ланцюг із невдач. Матч завершився із сумним для проскурівських вболівальників рахунком – 5:1!

«Буковина» – «Поділля» 5:1

Голи: Батрак-3, Королянчук, Жумига – Швець

Дворник – Бельчич, Швець, Рижук, Тупік – Морговський, Ліповуз, Муляр, Маховка, Джурко – Макарченко

На заміну виходили: Шевченко, Сарбєй, Миколайчук, Абзалов, Рожко, Майко, Степаненко.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко