Новини
Події

Хмельницькі поліціянти області отримали новенькі авто

Вже майже 2 роки в нашій області працюють групи реагування патрульної поліції. Ці підрозділи дуже гарно зарекомендували себе за час роботи, адже інспекторами груп здійснено близько 200 тисяч виїздів на повідомлення по лінії «102»,  зареєстровано понад 83 тисячі адміністративних правопорушень.

Сьогодні ж автопарк груп реагування патрульної поліції Хмельниччини поповнився новими сучасними автомобілями, що були закуплені за кошти державного бюджету.  4 «Renault Duster» та 13 «Skoda Rapid» в урочистій обстановці були вручені поліціянтам на  майдані Незалежності. Одразу після церемонії автівки вирушили до районних підрозділів. Новеньким автобусом «Isuzu» також поповнився автопарк  Головного управління Нацполіції області.

Як зазначив голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук у вітальній промові, незважаючи на непрості умови проведення реформи правоохоронної діяльності, наша область стала одним із тих регіонів держави, де створюється нова система управління безпекою.

“Оперативне реагування на події та високий рівень ефективності підрозділів Національної поліції  є сучасними вимогами суспільства, – підкреслив  Олександр Олександрович. – Саме тому облдержадміністрація підтримала клопотання щодо внесення змін до Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Хмельницької області на 16-20 роки, зокрема, щодо придбання автомобілів підвищеної прохідності “Renault Duster”.

Голова облдержадміністрації висловив вдячність особовому складу за активну позицію у захисті інтересів людей і держави, адже рівень злочинності в області є одним з найнижчих в Україні, а кількість зареєстрованих правопорушень зменшилась майже на 5%.

“Завдячуючи нашим спільним зусиллям маємо стабільний громадський порядок та розвиток регіону,” – додав очільник області.

Автор: Катерина Прокопець