Новини
Події

Володимир Поворозник привітав переможницю конкурсу мобільних фільмів

Вже другий рік поспіль усі бажаючі можуть продемонструвати свої режисерські вміння у конкурсі мобільних фільмів, який організовує «Хмельницька регіональна дирекція суспільного мовлення «Поділля Центр».

Цьогоріч аудиторія бажаючих продемонструвати свої таланти значно розширилась, тож роботи надходили з різних куточків України. Короткометражки на різню тематику, заполонили журі, адже стрічки були абсолютно різними, у них піднімались актуальні теми, демонструвались красоти рідної держави.

Та одноголосно переможцем визначили учасницю із міста Косів школярку Тетяну, яка побудувала свою роботу на основі любові до свого рідного міста з назвою «Open your eyes».

«Безперечно приємно приєднуватися до подібних заходів. Адже сьогодні конкурси, які сприяють розвитку молоді – це необхідність. Ми маємо максимально підтримувати їхні інтереси, відзначати гарні ідеї – це ж і є Україна. Сьогодні автори цим маленьких стрічок, ще школярі чи студенти, а вже завтра вони будуть тими, хто творитиме українські кінофільми, які однозначно будуть варті уваги. І безперечно було приємно долучитися до цього конкурсу, адже для нашої команди «За конкретні справи» – співпраця з талановитою молоддю це один з головних напрямків у роботі. Звісно хочеться відзначити і організаторів цього кінофестивалю, адже вони в першу чергу такими заходами заохочують молоде покоління до творчих ініціатив» – відзначає куратор молодіжних проектів від ГО «За конкретні справи» Уляна Ткаченко.

На передодні свята 8 березня, у студії «Поділля Центр» разом з ведучими найпопулярнішого ранкового шоу «TVій Ранок» заступник голови громадської організації «За конкретні справи» Володимир Васильович Поворозник привітав переможницю та презентував для неї подарунок у вигляді сучасного гаджету.

«Приємно, що Ви Тетяно, розвиваєте свій творчий потенціал та берете участь у таких конкурсах.  Від усієї команди «За конкретні справи» вітаємо Вас з перемогою та бажаємо лише творчих успіхів, безперечних результатів, а головне чекаємо на Ваші роботи на великих екранах нашої країни. Ну а цей маленький презент, сподіваюсь, станре Вам у нагоді для подальшого втілення творчих ідей», – наголосив Володимир Васильович.

Загалом команда ГО «За конкретні справи» разом з її засновником народним депутатом України Олександром Герегою  всебічно намагаються підтримувати творчі, спортивні та наукові досягнення юних подолян.

Щороку сотні мешканців Хмельниччини беруть участь у різноманітних заходах, перемоги в яких – це не лише гарні подарунки, а й позитивні емоції, досвід та нові знайомства. 

Автор: Катерина Прокопець