Новини
Суспільство

Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» привітав жінок зі святом весни

Подарунки та вітання від нардепа приймали представниці прекрасної половини людства із різних куточків округу №188

Традиційно з першим подихом весни українці відзначають свято жінок та краси! Попри те, що в країні вже впродовж кількох років тривають дискусії, чи варто на державному рівні відзначати день жінок – сьогодні свято не втрачає своєї актуальності.

У перші дні березня у різних куточках округу №188 Сергія Лабазюка відбулися урочисті заходи з нагоди свята. Доєднався до святкувань і благодійний фонд нардепа «Ми поруч». Помічники народного депутата завітали в кожну громаду Хмельницького та Волочиського районів, аби вручити подарунки та привітати жінок. Квіти та листівки із вітаннями від Сергія Лабазюка роздавали перед входом до концертних залів всім винуватицям свята, не оминувши увагою жодну.

Щастя, радості, міцного здоров’я та кохання зичили жінкам зі святкової сцени помічники народного депутата. Принагідно на урочистостях жінкам-старостам Чорноострівської ОТГ представники благодійного фонду «Ми поруч» презентували подарунковий сертифікат на поїздку до святих місць. Такий подарунок отримали й мешканки Гвардійського ОТГ.

«Ми розуміємо, як нашим жінкам важливо отримувати знаки уваги. Квіти від народного депутата – це знак поваги та вдячності жінкам, які є берегинями роду та символом життя. Таким чином ми хочемо у цей непростий час зробити їм приємне та додати трішки яскравих фарб у буденність», – зазначив представник благодійного фонду «Ми поруч» Юрій Пендрак.

Мешканок Волочиського районного центру представники фонду «Ми поруч» вітали просто на вулиці. Перехожим дівчаткам, жінкам та бабусям вручали тюльпани та листівку-вітання.

 

Автор: Тетяна Новак