Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зіграло товариський матч із чортківським «Кристалом»

 

Черговий товариський матч хмельницьке «Поділля» провело цієї суботи у рідному Проскурові. Суперниками для подолян стали гравці чортківського «Кристалу», які ще не встигли оговтатись після поразки у матчі із ФК «Хмельницький».

Саме гравці хмельницького «Поділля» на перших хвилинах матчу почали наступ на ворота суперників. Проте чортківський «Кристал» не прийняв такого ходу гри та вирішив внести свої правки. Прорвавшись крізь оборону «Поділля», суперники вдало завершили свою атаку. Подоляни наче озвіріли тієї ж секунди – почалася така за атакою! Здавалось, що сітка воріт суперника не витримає такого тиску з боку хмельничан. Проте захисники чортківського «Кристалу» працювали, не покладаючи рук. Подолянам так і не пощастило забити хоч один гол у першому таймі. Натомість суперники зуміли потішити своїх вболівальників ще одним голом.

Друга 45-хвилинка знову розпочиналась із гарно спланованих атак подолян. Та підступний м`яч зрадливо підігравав «Кристалу», падаючи прямо до рук голкіпера суперників. Протягом усього другого тайму подоляни чесно намагались вибороти своє право на перемогу, проте усе складалось зовсім не на їх користь. У самісінькому кінці другої 45-хвилинки хмельничанам майже вдалось потішити своїх вболівальників довгоочікуваним голом, якби не воротар суперників… Та все ж удача таки усміхнулась хмельницькому «Поділлю» і вже на останніх хвилинах матчу їм таки вдалось забити перший гол. Для перемоги цього було замало, проте змінити рахунок з 0 на 1 – це вже досить приємно!

Таким чином, чортківський «Кристал» здобув перемогу у матчі проти хмельницького «Поділля». Серія невдач для хмельничан продовжилась та поповнилась новою поразкою.

ФК «Поділля» – «Кристал» Чортків 1:2

Голи: Швець – Ковалевський, Трач

«Поділля»: Дворник (Шевченко) – Степаненко (Майко), Гресь (Миколайчук), Швець, Джурко (Бельчич) – Макарченко (Морговський), Ліповуз (Рожко), Кавєрін, Муляр (потенційний новачок), Бабак (потенційний новачок) – Маховка (Сарбей)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко