Новини
Події

У Ганнопіль Славутського району прибули медики-волонтери

10 березня з ініціативи народного депутата України Романа Мацоли до мешканців Ганнопільської ОТГ завітали 17 профільних лікарів: терапевт, педіатр, кардіолог, окуліст, отоларинголог, мануальний терапевт, гінеколог, невропатолог, дерматолог, хірург, ендокринолог. За день медики провели у селі понад півтисячі оглядів.

Мешканці Ганнополя та навколишніх сіл також мали можливість зробити кардіограму, УЗД та здати аналіз крові на цукор. За необхідності пацієнти безкоштовно отримували окуляри чи призначені лікарями вітаміни та медикаменти.

Це вже четвертий такий виїзний медичний захід на території районів, які представляє у Верховній Раді народний депутат України Роман Мацола. Раніше лікарі-волонтери вже приїжджали в Берездівську ОТГ Славутського району, Ленковецьку ОТГ Шепетівського району та в Новоселицю Полонської ОТГ.

До речі, під час медогляду усі охочі мали можливість також особисто поспілкуватися з Романом Мацолою, який того дня провів в Ганнополі особистий прийом.

Окрім того, народний депутат України відвідав село Довжки Ганнопільської ОТГ. Під час зустрічі з мешканцями Роман Мацола прозвітував за роботу у Верховній Раді та на окрузі, а також відповів на запитання присутніх. Народний депутат України оглянув комп`ютерний клас школи, в якому нещодавно завдяки Роману Мацолі оновили комп`ютерну техніку.

 

Володимир Мельничук

Автор: Алла Самойленко