Новини
Події

У Хмельницькому скоро почнеться генеральне прибирання

З 19 березня по 19 квітня 2018 року у Хмельницькому  проходитиме місячник санітарної очистки та благоустрою міста. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Симчишин.

Керівників комунальних підприємств, установ та організацій зобов’яжуть провести санітарну очистку та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

Також будуть висаджувати молоді дерева, підсівати траву на зелених зонах, відновлювати розкопані проїжджі частини вулиць.

Згідно розпорядження, рекламщики мають  привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України «Про рекламу».

Департаменту освіти та науки рекомендуватимуть загальноосвітнім закладам провести урок природи (довкілля) присвячений місячнику санітарної очистки та благоустрою міста.

Комунальне підприємство “Міськсвітло”, Хмельницький  міський район  електромереж, комунальне підприємство “Електротранс” очищатиме  опори від об’яв.

Прибирання території мікрорайонів Лезневе, Книжківці, Ружична, Гречани організовуватимуть голови комітетів самоорганізації населення,  у приватному секторі – голови квартальних комітетів.

У період проведення місячника комунальне підприємство “Спецкомунтранс”прийматиме сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів безкоштовно.

Автор: Алла Самойленко