Новини
Афіша

30-31 березня в Хмельницькому відбудеться весільна виставка-фестиваль

 30-31 березня у торгово-промисловій палаті Хмельницького відбудеться Wedding Fest 2018.

Фахівці весільної індустрії та представники Event компаній запрошують хмельничан та гостей міста на грандіозний фестиваль: Fashion-покази, весільний шопінг, розіграш цінних подарунків та гала концерт.

За словами організаторів, під час дійства відвідувачі матимуть унікальну можливість першими побачити весільні сукні найвідоміших світових брендів. Також зможуть оцінити комфорт та зручність весільних автомобілів та матимуть змогу скуштувати елітні напої та кондитерські вироби. Крім того, під час фестивалю працюватимуть відомі хмельницькі візажисти та перукарі. Тому усі присутні зможуть оцінити їхню майстерність та замовити послуги того чи іншого майстра. Свої роботи представлять талановиті фотографи та відео-оператори України.

Важливу роль у підготовці до весілля відіграє декор ресторану. Під час фестивалю кожен зможе ознайомитися з креативними ідеями талановитих декораторів та флористів. Також відвідувачі зможуть побачити роботу найкращих ведучих свята. При підготовці до весілля потрібно сформувати бюджет. Тому відвідувачі фестивалю зможуть дізнатися про орієнтовний ціновий діапазон весільних атрибутів. Також на усіх чекатиме розіграш знижок на весільні послуги або товари та цінні подарунки.

Виставка працюватиме: з 12:00 до 19:00 год. – 30.03.2018 та з 10:00 до 19:00 год. -31.03.2018
З повагою команда організаторів весільної виставки-фестивалю «Wedding fest» 2018.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець