Новини
Спорт

«Поділля» з юніорським складом поступилось рахунком у Вінниці

Цього разу юніорська команда «Поділля» провела товариський матч з вінничанами. Гра відбулась цієї середи у Вінниці. Тренерський штаб хмельницького «Поділля» вирішив ризикнути та надати можливість показати себе молодим футболістам. Таке рішення «верхівка» прийняла через заплановану гру «Поділля» проти «Ниви-В», в якій участь братиме основний склад команди. Тож цього разу молодь отримала свій шанс на те, аби якось проявити себе. Що стосується вінничан, то їх склад був незмінним та являв собою зібрання дорослих футболістів із досвідом.

Перша 45-хвилинка почалась із досить несподіваних для усіх виступів з боку хмельничан. Юні футболісти з усіх сил намагались контролювати гру та тримати м`яча у своїх руках. Проте досвід вінничан все ж давався у знаки. Вже до середини першого тайму господарі зуміли обійти гостей чіткими атаками та двічі порушити спокій сітки воріт хмельничан. Після цього «Поділля» наче активізувалось. Їм вдалось перевести гру у своє русло. Контроль на полі завершився досить непоганою атакою, яка відповідно закінчилась голом для хмельничан. Молодь із хмельницького таки зуміла забити перший гол цього матчу у першому таймі. Маленька перемога додала натхнення хмельничанам, які вже згодом провели ще декілька «смачних» атак, одна з яких перетворилась у гол!

Друга 45-хвилинка розпочиналась із нічийного рахунку та повного контролю гри з боку хмельничан. Ніхто навіть не очікував від юних футболістів такої чіткої та гарно спланованої гри! Хлопці проводили досить впевнені атаки, тиснули на господарів з усіх сил. Проте досвід знову взяв гору. Вінничани чітко перетворили одну з атак хмельничан на контратаку та зуміли потроїти свій рахунок. До завершення другої 45-хвилинки юні гості вже не знайшли шансу на вирівнювання рахунку.

Таким чином, юніорська команда хмельницького «Поділля» поступилась перемогою у матчі проти вінницької «ЕМС-Поділля».

«ЕМС-Поділля» Вінниця – «Поділля» U19 Хмельницький – 3:2

Голи: Абзалов, Маховка

ФК «Поділля» U19: Харчук – Майко, Абзалов, Миколайчук, Тупік – потенційний новачок, Худік, потенційний новачок, потенційний новачок – Сарбей, Маховка

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко