Новини
Суспільство

Кошти Кам’янець-Подільської міської ради зберігатимуться у ПриватБанку до грудня

17 мільйонів гривень тимчасово вільних коштів міського бюджету Кам’янця-Подільського розміщено на депозитному рахунку у ПриватБанку. Згідно з умовами договору, гривневий депозит зі ставкою 9,99 % річних відкрито у березні. Термін дії вкладу – до 20 грудня 2018 року.

Нагадаємо, у лютому в Кам’янець-Подільській міській раді відбувся конкурс щодо розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитних рахунках у 2018 році. Заявку на участь у конкурсі подавали три фінустанови – відділення АБ “Укргазбанк”, філії АТ “Ощадбанк” та ПАТ КБ “ПриватБанк”. Останній запропонував найвищу відсоткову ставку з найвигіднішими умовами, тому конкурсна комісія рекомендувала фінансовому управлінню Кам’янець-Подільської міської ради укласти із банком-переможцем конкурсу договір банківського вкладу, відкрити рахунки для здійснення перерахувань тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозит, повідомляють у прес-службі банку.

В 2017 році кошти загального фонду міського бюджету Кам’янця-Подільського в сумі 20 млн грн також було розміщено на депозитному рахунку ПриватБанку. Отримані відсотки від розміщення тимчасово вільних коштів на депозит склали  2 592 000 гривень. Вони стали додатковим джерелом наповнення міського бюджету у минулому році.

Автор: Тетяна Новак