Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» перемогло у матчі проти вінницької «Ниви»

Хмельницьке «Поділля» провело десяту поспіль товариську зустріч цього міжсезоння. Цієї п`ятниці подоляни зіграли проти вінницької «Ниви». Господарями матчу були саме вінничани. Тренерський штаб хмельницького «Поділля» зробив ставку на досвід та випустив на поле основний склад своєї команди.

Перша 45-хвилинка почалася у досить спокійному, навіть трохи «нудному» стилі. Обидві команди вели рівну гру, хоч і боротьба на полі була присутня. Першими атакувати почали господарі. Наступи були досить непоганими, проте не настільки ідеально спланованими, як би хотілось вінницьким вболівальникам. Тому результату вони не давали жодного. Згодом хмельничани трохи активізувались та зуміли провести декілька «смачних» атак. Проте голкіпер вінничан собою, неначе щитом, завзято прикривав та захищав ворота. Подоляни відзначались також контратаками, проте їм увесь час не вистачало ще одного гравця, яким би довів почате до логічного завершення. Та все ж під кінець першого тайму хмельничани таки зуміли потішити вболівальників красивою атакою, яка закінчилась першим голом матчу.

Друга 45-хвилинка почалася з шалених, проте невдалих атак збоку господарів. Хмельничани тримали оборону з усіх сил! Одну з таких атак гостям вдалось перевести у своє русло та знову порушити спокій сітки воріт суперників, подвоївши власний рахунок. Вже під кінець другого тайму подоляни таки не втримали наступу вінничан і другим таки вдалось вперше за гру потішити своїх вболівальників голом. Після цього хмельничани намагались втримати рахунок. Зробити це було досить нескладно, адже господарі заспокоїлись та перейшли від наступальних дій до спокійної, врівноваженої гри.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» таки здолало вінничан, відбивши майже всі наступи «Ниви-В».

ФК «Нива-В» – ФК «Поділля» 1:2

Голи: Дмитренко, 86 – Швець, 41, Джурко, 54

«Поділля»: Дворник – Майко, Швець, Гресь, Степаненко – Макарченко, Ліповуз, Рожко, Муляр, Джурко – Бабак. На заміну виходили: Шевченко, Тупік, Худік, Сарбей, Миколайчук

 

Забавська Ірина

Автор: Тетяна Новак