Новини
Спорт

Юніорська команда «Поділля» здобула перемогу в матчі проти своїх земляків ФК «Хмельницький»

Юніорська команда хмельницького «Поділля» зустрілась у товариському матчі проти аматорського ФК «Хмельницький». Матч між земляками відбувся цього четверга. Тренерський штаб «подолян» вирішив дати шанс на ігрову практику деяким гравцям із «Поділля» U-17, натомість «хмельничани» вийшли на поле у своєму кращому складі.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із прояву себе на полі з боку юних гравців «Поділля». Вони зуміли провести декілька досить непоганих атак, одна з яких завершилась голом. До середини першого тайму гра трохи заспокоїлась. Футболісти обох команд пристосовувались та звикали один до одного. Лише час від часу гравці намагались проводити щось схоже на атаки. Та під кінець першої 45-хвилинки рахунок змінився на нічию. «Хмельничани» таки зуміли порушити спокій сітки воріт юних «подолян».

З самісінького початку другого тайму гравці ФК «Хмельницький» почали атакувати. Проте молодь із «Поділля» не давала жодного шансу на підступ до своїх воріт. Згодом вони нарешті вибороли право на володіння м`ячем та почали нав`зувати свою гру на полі. Вже ближче до середини другої 45-хвилинки юні «подоляни» зуміли вдруге провести вдалу атаку, яка закінчилась другим голом матчу. Далі гра трохи заспокоїлась аж до того моменту, коли один із гравців «Поділля» влучно обійшов оборонців ФК «Хмельницький», вийшов один на один із голкіпером та потішив своїх вболівальників, потроївши рахунок своєї команди. У «хмельничан» не залишалось жодного шансу на перемогу.

Таким чином, юніорська команда хмельницького «Поділля» виборола втішну перемогу в аматорського клубу під назвою «Хмельницький».

ФК «Поділля» U19 – ФК «Хмельницький» 3:1

Голи: Ковальчук, Шаповал, Якобчук – Савера

«Поділля» U19: Харчук  – Майко, Абзалов, Леськов, Тупік – Низовець, Худік, Миколайчук, Ковальчук, Шаповал – Сарбей

На заміну виходили: Осипчук, Баранчук, Антонюк, Бондарчук, Кутовий, Якобчук

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко