Новини
Події

Діти Хмельниччини малюватимуть природу України

Стартував щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

З метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань у період з березня по травень 2018 року у Хмельницькій області стартує щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

Для участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів області з метою вивчення та відтворення стану довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність.

За результатами перевірки робіт учасників Конкурсу склад журі визначить переможців за номінаціями:

краща поробка,

кращий малюнок,

краща фоторобота на природоохоронну тематику.

Роботи-переможці будуть нагороджені відзнаками Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів та Департамент освіти і науки облдержадміністрації запрошують учнівську молодь області взяти участь у Конкурсі.

Контактні особи: Павлова Христина Григорівна – головний спеціаліст відділу екологічної експертизи Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, тел. (0382) 79-47-03; Демчишина Зоя Іванівна – методист Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, тел. (0382) 55-14-49.

Джерело

Автор: Алла Самойленко