Новини
Спорт

Фехтувальники міста-супутника Хмельницької АЕС – призери Всеукраїнських змагань

Одразу два Всеукраїнські турніри з фехтування на шаблях, у яких взяли участь фехтувальники з міста атомників, проходили цими вихідними у Миколаєві та Львові. Спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, якою опікується профспілковий комітет Хмельницької АЕС змагалися у Гімназіаді України та турнірі «Дитяча ліга».

Три «бронзові» нагороди завоювали нетішинські шаблісти в Гімназіаді України, де змагалися учасники 2001-2003 років народження. Зокрема, на третю сходинку піднялися Даниїло Логвінов, Марина Форсюк, Дар’я Титаренко.

Не менш вдало виступили і наймолодші спортсмени на турнірі «Дитячої ліги». Фехтувальники здобули дві нагороди найвищого ґатунку, а також «срібло» та «бронзу». Найкращими серед шаблістів міста-супутника Хмельницької АЕС стали Дмитро Загребельний у категорії 2007 – 2008 років народження і Дмитро Колобаєв 2005-2006 р.н., який впевнено посідає першу сходинку у загальному рейтингу, адже це вже друга його перемога у поточному році. Друге місце у турнірі серед наймолодших виборола Адріана Ящук. На третій сходинці серед учасників 2007-2008 років народження Єгор Жебель.

Тренують юних спортсменів Ольга Штурбабіна та Віталій Цисарук, які чекають нових здобутків і перемог у наступних змаганнях. Серед найближчих планів – турнір «Дитячої ліги», який заплановано провести у квітні цього року в місті енергетиків.

 

Автор: Алла Самойленко