Новини
Події

Мешканців Хмельниччини запрошують долучитися до збору макулатури

21 березня 2018 року громадська організація «Друге життя» за підтримки місцевих екологічних ініціатив та організацій проведе екологічну акцію «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники».

Проведення заходу відбудеться в рамках соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон, заповідних об’єктів та благоустрою території з елементами сортування вторсировини «Роздільний суботник», яка запланована на 21 квітня 2018 року для поліпшення екологічної ситуації, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, спільному прагненню до розвитку громадського екологічного руху.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області закликає всі організації, установи, компанії та пересічних громадян долучитися до проведення екологічної акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники».

Більш детальну інформацію щодо проведення заходу та можливості долучитися до нього можна отримати у координатора акції «Роздільний суботник» Андрія Хрутьби, 093-600-08-95, hrutba.andrey@gmail.com.

Автор: Алла Самойленко