Новини
Надзвичайні події

В Хмельницькому заблокували «Либідь Плазу» (оновлено)

Нагадаємо, працівники Служби Безпеки України обшукали офіс одного з найбільших торговельних центрів Хмельницького. Що саме вилучили у «Либідь-Плазі» і куди забрали – коментувати правоохоронці відмовилися.

Наразі там працюють хмельницькі поліцейські, котрі мають зафіксувати факт обшуку. Нагадаю, сьогодні вранці усі входи та виходи до «Либідь Плази» впродовж 3 годин були перекриті. В обласному управлінні Служби безпеки повідомили, що у торговельному центрі проводять перевірку їхні київські колеги. Директор «Либідь Плази» Володимир Гаращук повідомив, що для працівників офісу обшуки стали несподіванкою.

Джерело

плаза

Обшуки в «Либідь Плазі»: директор торговельного центру не знає, що шукала СБУПрацівники Служби Безпеки України обшукали офіс одного з найбільших торговельних центрів Хмельницького. Що саме вилучили у «Либідь-Плазі» і куди забрали – коментувати правоохоронці відмовилися. Наразі там працюють хмельницькі поліцейські, котрі мають зафіксувати факт обшуку. Нагадаю, сьогодні вранці усі входи та виходи до «Либідь Плази» впродовж 3 годин були перекриті. В обласному управлінні Служби безпеки повідомили, що у торговельному центрі проводять перевірку їхні київські колеги. Директор «Либідь Плази» Володимир Гаращук повідомив, що для працівників офісу обшуки стали несподіванкою.

Опубліковано Поділля-Центр 21 березень 2018 р.

Автор: Катерина Прокопець