Новини
Культура

Діти з Хмельниччини побували у Києві на фіналі конкурсу талантів «Яскраві діти України»

Сергій Лабазюк профінансував поїздку дітей до столиці на грандіозний фінал міжнародного конкурсу.

16 березня у Києві відбувся грандіозний фінал Всеукраїнського конкурсу талантів «Яскраві діти України».  Зіркові конкурсанти виступали на головній сцені країни в палаці «Україна» разом із відомими артистами. Співочі учасники із різних областей країни змагалися за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі «SANREMOJUNIOR –Україна» в місті Санремо, Італія.

Починаючи з червня 2017 року, в Україні відбулися обласні етапи конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», в яких взяли участь тисячі талановитих дітей із різних куточків держави від найменшого села до великого міста.

На Хмельниччині організатором конкурсу виступив народний депутат  України Сергій Лабазюк. Нагадаємо, у вересні минулого року відбувся феєричний гала-концерт, на якому було визначено представника від Хмельницької області на Всеукраїнськийфінал. Це право виборола талановита 14-річна співачка з Нетішина – Вікторія Остапчук.

Підтримати співочу хмельничанку 16 березня до столиці їздило два автобуси дітей із округу нардепа №188. Квитки на грандіозний фінал, дорога, харчування та екскурсія столицею – про все це подбав нардеп, аби подарувати дітям незабутні враження. Близько 70 хлопчиків та дівчаток мали змогу на власні очі побачити зіркових артистів та відчути атмосферу шоу Всеукраїнського рівня.

«Мене переповнюють неймовірні емоції. Я просто в захваті від того, що почула, як наживо співають наші популярні артисти. Особливо сподобався виступ Монатіка, коли весь зал просто в унісон співав разом із ним. Це було дуже круто», – ділиться враженнями від поїздки Єлизавета Бих.

Такі подорожі не лише здружують дітей, а й розширюють їхній світогляд, переконаний народний депутат  України Сергій Лабазюк:

«Я сам в захваті від того, на якому рівні все організовано. Але те, що я побачив в очах наших дітей – перевершило всі мої сподівання. Море позитиву, щирих посмішок та яскравих емоцій. Я думаю, для них це будуть гарні спогади на все життя. А для нас, дорослих, найголовніше, щоб наші діти були щасливі!».

Попри те, що перемогу у гала-фіналі здобула учасниця з Херсонської області, емоції у всіх залишились на вищому рівні. А голова благодійного фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк закликала дітей не засмучуватися, адже  незабаром стартують нові відбіркові етапи конкурсу «Яскраві діти України», де кожен бажаючий юний вокаліст зможе знову продемонструвати свій талант.

«На подіях такого рівня народжуються нові імена українських зірок. До того ж, я переконана, що в цій неймовірно творчій атмосфері діти отримали колосальний поштовх та натхнення до творчого розвитку. Такі конкурси справді того варті», – сказала Віолетта  Лабазюк

Автор: Катерина Прокопець