Новини
Політика

Хмельницька обласна рада закінчила роботу, так і не розпочавши

Хмельницька обласна рада перенесла свою чергову  вісімнадцяту сесію, заплановану на сьогодні,  22 березня,   на  наступний тиждень.

Після чотирьох з половиною годин блокування трибуни сесійної зали облради представниками фракції «Свобода» і членів громадських об’єднань  учасників бойових дій, а також  після  неодноразових узгоджувальних комісій під головуванням очільника облради Михайла Загородного, засідання перенесли на 27 березня, так і не розглянувши жодного питання порядку денного.

Каменем спотикання став червоно-чорний стяг.  Депутати з фракції ВО «Свобода»  вимагали від колег по обласному депкорпусу розглянути першим питанням порядку денного пропозицію використовувати в обов’язковому порядку червоно-чорний прапор в області разом із державним синьо-жовтим.

Решта фракцій не підтримали колег-свободівців. Деякі депутати питання взагалі відмовилася розглядати,  інші – пропонували  розглянути пропозицію  націоналістів після основних фінансових питань, запланованих для розгляду на цій сесії.

 Нагадаємо, що сьогодні обласні депутати мали розподілити вільні лишки, вносити зміни у бюджет області на 2018 рік, а також затвердити чимало обласних програм. Зокрема, програму про поводження з твердими побутовими відходами, програму підтримки  силових структур краю у боротьбі зі злочинністю,  а також внести зміни у програму соціально-економічного розвитку області на  нинішній рік.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter