Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому визначили перевізників на семи маршрутах громадського транспорту

Сьогодні відбулися конкурси з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Згідно результатів, хмельничан на автобусних маршрутах №36 (Книжківці-Катіон), №25 (Ракове_Катіон) та №25а (Ракове-Катіон) обслуговуватиме ТОВ «Хмельницьке таксі», №54 (дачі «Електроніка» – Кладовище) – ТОВ «Рембуд-транс», маршрути №26 (вул.Північна-Катіон) та №37 (вул. Північна – вул. Будівельників) – ФОП Марценюк, комунальне підприємство «Електротранс» отримало маршрут №7 (Озерна-Лезневе). Угоди з перевізниками укладуть на п’ять років, лише за маршрутами №7, №26 та №37 строком на один рік.

Ще по п’яти маршрутах (№18,19, 20, 47, 58) конкурси не відбулися.

«По п’яти маршрутах не визначено переможців конкурсу, відтак на цих маршрутах рішенням виконавчого комітету буде призначено тимчасових перевізників, а далі будемо проводити нові конкурси», зазначив заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, наразі рух громадського транспорту можна відстежувати на сайті: https://city.dozor.tech/ua/khmelnyckyi/city  або за допомого мобільного додатку DozoR City.

Джерело

Автор: Тетяна Новак