Новини
Кримінал

За вбивство сина – на 13 років за грати

Апеляційний суд залишив без змін вирок Шепетівського міськрайонного суду стосовно 40-річного жителя села Чотирбоки, який у липні 2017 року скоїв вбивство власного сина.

Нагадаємо, подія сталася 21 липня 2017 року близько 00.18 години в селі Чотирбоки Шепетівського району. Тієї ночі, коли сталося вбивство, батько прийшов додому п’яним і почав сваритися з дружиною, вигнав її з дому та зачинився в будинку. Жінка пішла шукати допомоги у старшого сина. Разом вони прийшли додому, чоловік відчинив і знову затіяв суперечку.

У ході сутички зловмисник схопив кухонного ножа і вдарив сина у шию поряд з плечем. Хлопець ще сам вибіг на вулицю, де йому намагались допомогти сусіди, але, очевидно, ніж пошкодив артерію, і потерпілий помер на місці, буквально через декілька хвилин.

Незважаючи на заперечення вини обвинуваченим, його вина у скоєнні умисного вбивства сина об’єктивно підтвердилася сукупністю доказів, досліджених судом під час судового слідства. Колегія суддів дійшла висновку, що апеляційні скарги задоволенню не підлягають, а відтак вирок набрав законної сили і підлягає виконанню. Вироком суду від 19 грудня чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 13 років.

Джерело

Автор: Тетяна Новак