Новини
Спорт

Хмельницька юніорська команда «Поділля» зіграла проти однолітків з теребовлянської «Ниви»

 

Юні гравці хмельницького «Поділля» позмагались силами із юніорською командою теребовлянської «Ниви» цієї суботи. Минулого тижня гості вже провели матч у Хмельницькому, зігравши проти  місцевої команди. Господарі вибороли перемогу, загнавши теребовлянську «Ниву» у кут рахунком в 1:3. Цього разу помітним було цілеспрямоване налаштування гостей тільки на перемогу.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із низки атак з боку юних гравців «Ниви». Голкіпер «Поділля» віддано захищав ворота своєї команди. Дуже небезпечною для подолян стала одна із атак гостей усередині першого тайму. Проте захисники на чолі з воротарем таки змогли впоратись із нею. Далі господарям вдалось розпочати власну атаку, яка закінчилась не зовсім вдало. Увесь перший тайм тривала запекла боротьба за м`яч, яка нічим втішним так і не завершилась.

Друга 45-хвилинка знову розпочиналась із чітких атак з боку теребовлянської «Ниви». Проте голкіпер подолян не залишав гостям жодного шансу на вдале завершення однієї із атак. Ближче до закінчення другого тайму хмельницьке «Поділля» трохи «прокинулось» та почало проводити власні атаки. Проте було трохи запізно, тому жодна із них так і не потішила вболівальників довгоочікуваним голом.

Таким чином, юніорська команда хмельницького «Поділля» розійшлась на рівних умовах після боротьби на полі із теребовлянською «Нивою».

«Поділля» U19 – «Нива» Теребовля 0:0

«Поділля» U19: Шевченко (Харчук) – Майко, Абзалов, Баранчук, Морговський – Тупік, Низовець (Попадюк, Чудюк), Худік, Миколайчук (Антонюк), Шаповал – Сарбей

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко