Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» поступилось рахунком у першому матчі цієї весни

Хмельницьке «Поділля» зіграло із івано-франківським «Прикарпаттям» у рамках 20-го туру Другої ліги. Виїзний для хмельничан матч відбувся цієї суботи. У першому поєдинку нового сезону подолянам не пощастило здобути перемогу та потішити вболівальників принаймні рівним із опонентами рахунком.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із досить дисциплінованої та правильної гри  обох команд. Проте «Поділля» все ж проявляло себе краще. З перших хвилин вони почали створювати небезпечні моменти на полі, а вже у до середини першого тайму хмельничанам вдалось змінити рахунок гри та вселити надію на краще у серця своїх вболівальників. Що ж до господарів поля, то й вони не пасли задніх. Атака за атакою! Проте захисники «Поділля» стояли непохитно. Та все ж під кінець першого тайму хитрі івано-франківці таки змогли проскочити повз міцну оборону подолян.

Друга 45-хвилинка трохи змінила темп гри. Ініціативу до своїх рук перейняли господарі поля, які почали наступати з новими силами від перших хвилин другого тайму. Тому вже за декілька хвилин зуміли подвоїти свій рахунок. А вже згодом здивовані натиском опонентів хмельничани пропустили ще два голи від суперників. Івано-франківці з усіх сил намагались тиснути на молодих суперників саме своїм досвідом, проте юні подоляни не полишали надії на позитивне завершення матчу у свій бік. Згодом їм таки вдалось обійти господарів та порушити спокій сітки воріт суперників ще раз. Та до закінчення другого тайму західні гравці все ж поставили остаточну крапку у грі, забивши п`ятий гол матчу.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» досить невесело розпочало весняний сезон цього року. Подоляни пропустили 5 карколомних голів від івано-франківського «Прикарпаття», натомість потішити своїх вболівальників зуміли лише двома.

ФК «Прикарпаття»– ФК «Поділля» 5:2

Голи: Боришкевич, 39, Дербах, 46, Худоб’як, 55, Ковальчук, 63, 78 – Степаненко, 33, Маховка, 72   ФК «Поділля»: Дворник – Майко, Швець, Гресь, Степаненко – Макарченко, Ліповуз (Худік, 80), Рожко, Муляр (Бабак, 70), Джурко (Морговський, 70) – Маховка (Миколайчук, 90)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко