Новини
Надзвичайні події

Працівницю Шепетівської виправної колонії звинувачують у підробці документів і незаконному збагаченні

Сьогод­ні, 2 квіт­ня, до Ше­пе­тівсь­ко­го місь­крайон­но­го су­ду на­дій­шов об­ви­ну­валь­ний акт від­носно гро­ма­дян­ки Щ., ін­же­не­ра ін­же­нер­но-екс­плу­ата­цій­ної гру­пи Ше­пе­тівсь­кої вип­равної ко­ло­нії № 98, яка об­ви­ну­ва­чу­єть­ся у вчи­нен­ні кри­мі­наль­них пра­во­по­ру­шень, пе­ред­ба­че­них ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК Ук­ра­їни. Про це по­ві­дом­ляє Ше­пе­тівсь­кий місь­крайон­ний суд Хмель­ницької об­ласті.

Під час до­су­до­во­го роз­слі­ду­ван­ня вста­нов­ле­но, що гро­ма­дян­ка Щ., бу­ду­чи служ­бо­вою осо­бою, на­ді­ле­ною ор­га­ні­за­цій­но-роз­по­ряд­чи­ми фун­кці­ями, умис­но здій­сни­ла служ­бо­ве під­роблен­ня офі­цій­но­го до­ку­мен­ту: та­бе­лю об­лі­ку ви­ко­рис­тання ро­бо­чо­го ча­су, піс­ля чо­го по­да­ла його до бух­галте­рії ус­та­но­ви.

Та­ки­ми ді­ями при­хо­ва­ла гру­бе по­ру­шен­ня тру­до­вої дис­циплі­ни (про­гул) її під­леглим, який в той час пе­ре­бу­вав за кор­до­ном.

Про­дов­жу­ючи свої про­тип­равні дії, на під­ста­ві під­робле­но­го до­ку­мен­ту бух­галте­рі­єю про­ве­де­но на­ра­ху­ван­ня та вип­ла­ту за­ро­біт­ної пла­ти, які гро­ма­дян­ка Щ. прив­ласни­ла та вит­ра­ти­ла на влас­ний роз­суд.

Джерело

Автор: Алла Самойленко