Новини
Кримінал

На Хмельниччині копи жителя Рівненщини підозрюють у пограбуванні

Поліцейські Кам`янець-Подільського відділу поліції інкримінують причетність до вчинення пограбування місцевої жительки 20-річному рівненчанину.

Через свої амбіції та впертість хлопець став заручником життєвих обставин, які призвели до вчинення кримінального правопорушення, а можливо і дурості та небажанні підкорятися батьківській опіці. Як стало відомо вході проведення досудового розслідування, зловмисник посварившись із рідними, які проживають у Рівненській області втік до м.Кам`янець-Подільського, де раніше навчався та намагався почати нове життя самостійно.

Однак, кошти у нього швидко закінчилися і він вирішив викрасти речі у будь-кого щоб збагатитися, тим паче що в місті його мало хто знає і вину його ніхто не доведе. Жертву він довго не шукав в його пильне око припала 55-річна жінка, яка 27 березня близько 15:20 години проходила у дворі будинку №13 по вулиці Драгоманова.

Злочинець підбіг до жінки і вихватив з її рук гаманець, в якому знаходилися кошти в сумі 600 гривень та банківська картка ПАТ КБ «Приват Банку». На вигуки потерпілої повернути майно хлопець не реагував, а щодуху побіг через двір.

Працівникам поліції швидко вдалося вирахувати зловмисника та довести його вину у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

 

Автор: Катерина Прокопець