Новини
Спорт

Юний фехтувальник з Нетішина виграв на міжнародному турнірі в Польщі

На міжнародному турнірі з фехтування для дітей до 15 років, який проходив нещодавно у Вроцлаві (Польша), юний фехтувальник з міста атомників Дмитро Колобаєв у віковій категорії 2005-2006 років народження посів перше місце.

На шляху до перемоги вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи профспілкового комітету Хмельницької АЕС виграв усі поєдинки. У півфіналі впевнено переміг румунського спортсмена та за рівного рахунку вирвав перемогу у фехтувальника з Нідерландів. Загалом, у цій віковій категорії змагалися 123 учасники і особливо приємно, що саме нетішинець гідно представив свою школу фехтування на шаблях та Україну.

Це перша перемога Дмитра на міжнародному рівні, який впевнено посідає першу сходинку у загальному рейтингу своєї вікової категорії, здобувши дві перемоги на Всеукраїнському турнірі «Дитячої ліги».

За словами тренера юного спортсмена Віталій Цисарук , Дмитро має усе необхідне для фехтувальників: тактичне бачення поєдинку та бажання, які і дають в комплексі високі результати.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець