Новини
Спорт

В Дунаївцях відбувся республіканський турнір з волейболу

29-30 березня 2018 року у смт Дунаївці відбувся республіканський турнір з волейболу присвячений пам’яті тренера І. Бєлаєва. 

У змаганнях взяли участь шістнадцять команд, у тому числі вихованці Ізяславської ДЮСШ. Команди  були розділені на чотири групи.

У перший день змагань ізяславчани впевнено обіграли своїх одноліток з міста Новоселиця ( Чернівецька обл.), Могилів-Подільського ( Вінницька обл.) та команду з смт Городка. З піднесеним настроєм та бажанням перемагати, гравці налаштовувались на головний іспит, який чекав їх на наступний день змагань.

Зібравшись з думками та силами, Дунаєвецькі спортсмени зійшлися у протистоянні з командою місто Бричани ( Молдова) і перемогли їх 2:1 по партіях. Далі обіграли команду «Новатор» з  Хмельницького 2:0 по партіях.

  У грі за перше місце зійшлися вихованці Ізяславської ДЮСШ та Дунаєвецької ДЮСШ. Ці команди неодноразово зустрічалися у фіналах змагань різного рівня і кінцевий результат був як на користь однієї команди так і іншої, але на цей раз ізяславські спортсмени виявилися сильнішими і вибороли титул чемпіонів з рахунком 2-1 по партіях.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець