Новини
Події

В області під час Великодня охорону публічної безпеки забезпечать понад 700 копів

8 квітня з нагоди Світлого Христового Воскресіння відбудуться богослужіння в 919 культових спорудах Хмельницької області. Прогнозується, що у святкових відправах візьме участь близько 257 тисяч вірян.

Правоохоронці, рятувальники та представники органів місцевої влади потурбувалися заздалегідь, щоб Великодні свята на Хмельниччині пройшли спокійно.

— 8 квітня святкові богослужіння пройдуть у 919 храмах області, — каже заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський. — Прогнозується, що у святкових відправах візьме участь близько 257 тисяч вірян. Охорону публічного порядку забезпечуватимуть 713 працівників поліції та 26 військовослужбовців Нацгвардії. 

Також на випадок ускладнення оперативної ситуації чи групових порушень порядку у резерві знаходитиметься близько двох десятків працівників спецпідрозділів. Крім того, в стані підвищеної готовності перебувають наряди вибухотехніків та кінологів для оперативного реагування на можливі повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів, зброї тощо.

Автор: Катерина Прокопець