Новини
Кримінал

На Хмельниччині вирахували злодіїв, які по черзі обікрали свою односельчанку

У селі Мар’янівка Чемеровецького району двоє місцевих жителів 31 та 41 років, один із яких раніше судимий, викрали у своєї односельчанки електроінструменти, які згодом продали. Поліцейські розшукали і злодіїв, і викрадені речі. Найближчим часом майно буде повернуто власниці.

Спочатку один зі зловмисників викрав з сараю потерпілої бензопилу. Але перед тим, як іти на злочин, позичив в іншого мішок. Правда, не сказав для чого. Проте той спостеріг, що товариш приніс від односельчанки пилку і продав її, то й собі вирішив навідатись на господарство потерпілої та поживитись чимось цінним. У результаті інший зловмисник викрав у жінку бензокосу і теж її продав, але аж в інший район, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Виявивши зникнення речей, жінка звернулась із заявою до Чемеровецького відділення поліції. Поліцейські оперативно вирахували злодіїв. Викрадені речі теж знайшли і вилучили. Після проведення експертизи їх повернуть власниці.

Обом підозрюваним доведеться відповідати перед законом за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

 

Автор: Тетяна Новак