Новини
Інфраструктура

Відсьогодні у Хмельницькому та Шепетівці припиняється опалювальний сезон

Розпорядження про припинення опалювального сезону в місті Хмельницькому вчора, 5 квітня, підписав міський голова Олександр Симчишин.

У зв’язку із підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8°С вирішено припинити опалювальний сезон в Хмельницькому з 6 квітня 2018 року. Міське комунальне підприємство “Хмельницьктеплокомуненерго”, комунальне підприємство “Південно-Західні тепломережі” опалення лікувально-профілактичних установ, дошкільних, шкільних закладів міста, незалежно від форм власності, здійснюватимуть на підставі звернень керівників закладів та установ.

Також у Шепетівці на позачерговому засіданні виконавчого комітету розглядалося питання про припинення опалювального періоду з 6 квітня 2018 року.

Завдяки встановленим модульним котельням, дошкільні навчальні заклади матимуть можливість, у разі похолодання, регулювати температуру в приміщеннях відповідно до санітарних норм та до встановлення стабільно теплої погоди. Також продовжать опалюватися Шепетівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, Шепетівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання, а також частково буде опалюватися басейн.

Автор: Тетяна Новак