Новини
Надзвичайні події

Минулої доби на Хмельниччині ліквідували 9 пожеж

Минулої доби вогнеборці Хмельниччини 9 разів виїжджали на гасіння пожеж у приватному житловому секторі.

Так, о 07:59 через через несправну пічку загорілась літня кухня в м. Городок. Рятувальники, які прибули до місця виклику, оперативно ліквідували загоряння та не допустили поширення вогню на сусідні будівлі. Пожежу локалізували о 08:08, ліквідували о 08:10.

Через необережне поводження з вогнем в с. Богданівці Деражнянського району о 15:59 виникла пожежа господарчої будівлі. Вогнеборці місцевої пожежної команди с. Богданівці швидко ліквідували пожежу та запобігли її розповсюдженню на сусідні будівлі.

А о 16:19 в с. Мацевичі Старокостянтинівського району виникла пожежа хліва. Вогнеборці 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу та запобігли подальшому поширенню вогню. Причиною займання стало коротке замикання електромережі.

О 17:16 рятувальники Деражнянського району вирушили на ліквідацію пожежі в с. Гатна, де загорівся житловий будинок. Пожежу  площею 21 кв. м було локалізовано о 17:28 та ліквідовано о 17:33.

В с. Сульжин Шепетівського району о 18:17 загорівся сарай. Вогнеборці ліквідували полум’я та не допустили його розповсюдження на сусідні будівлі. Причина займання – коротке замикання електромережі.

  Вогнеборці 4-ї та 37-ї державних пожежно-рятувальних частин о 18:34 вирушили в с. Везденьки Хмельницького району на ліквідацію пожежі господарчої споруди. Надзвичайну подію було ліквідовано о 18:56.  Займання відбулося через необережне поводження з вогнем.

Приватна недіюча споруда зайнялася через дитячі пустощі з вогнем в смт Білогір’я. Вогнеборці 24-го державного поста оперативно ліквідували загорання.

Знову в селі Гатна Деражнянського району лунали тривожні сирени. Там в домогосподарстві виникла пожежа господарчої будівлі та літньої кухні. Вонеборці ліквідували вогонь. Причина пожежі наразі встановлюється.

О 21:50 до Красилівських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Воскодавленці. Рятувальники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу о 22:16 та врятували від знищення житловий будинок.

Автор: Катерина Прокопець