Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» поступилось рахунком волочиському «Агробізнесу»

Хмельницьке «Поділля» провело домашній матч та у рамках 21-го туру чемпіонату серед команд Другої ліги проти волочиського «Агробізнесу». Гра відбулась 6 квітня, перед самісіньким Великоднем. В очікуванні свята та смачних великодніх страв футболісти хмельницького «Поділля» не зуміли зібратись із силами та здолати своїх земляків.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із наступу з боку гостей, який вміло відбили господарі поля. Згодом ініціативу до своїх рук перебрали хмельничани та почали власні атаки. Проте жодна із них так і не завершилась чимось втішним для вболівальників та й для самих гравців. Ближче до середини першого тайму хмельницьке «Поділля» провело ще декілька небезпечних атак, проте оборонці та голкіпер волочиського «Агробізнесу» виявились на своєму місці.

Друга 45-хвилинка розпочиналась із чіткого та несподіваного голу від гостей «Поділля». Згодом хмельничани намагались зрівняти рахунок, проте голкіпер «Агробізнесу» стояв непохитно. Господарі намагались порадувати вболівальників голом, натомість все пішло трохи не за планом і гості зуміли забити ще один гол. За декілька хвилин хмельничани почали здавати позиції та «складати мечі». Цим скористались гравці «Агробізнесу» та потроїли власний рахунок. Вже наприкінці другого тайму подоляни таки зібрались та провели досить непогану атаку, яка нічим  так і не закінчилась. Проте у відповідь на це гості із Волочиська зуміли забили свій четвертий гол!

Таким чином, хмельницьке «Поділля» отримало карколомну поразку у матчі проти волочиського «Агробізнесу».

«Поділля» – «Агробізнес» 0:4

Голи: Груша, 46, Слотюк, 60, Груша, 70, Юрчак, 87

«Поділля»: Дворник – Гресь, Швець, Рижук, Морговський – Макарченко, Ліповуз, Рожко (Степаненко, 68), Муляр (Сарбей, 85), Джурко (Тупік, 71) – Бабак Запасні: Шевченко, Миколайчук, Худік, Майко. Головний тренер: Віталій Костишин.

«Агробізнес»: Чернобай – Курило (Шум, 72), Юхимович, Слотюк (І.Когут, 62), Борячук, Думанюк, Кухарук, Скакун (М.Когут, 64), Гагун, Груша, Темнюк (Юрчак, 66) Запасні: Одольський, Дубчак, Полторацький. Головний тренер: Андрій Донець.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко