Новини
Суспільство

Дунаєвецькі комунальники відремонтують одну з вулиць міста

Проблема доріг чи не одна з найпоширеніших серед громад не лише нашого районного центру, а й інших. А, це підвищення небезпеки, адже під час грози можна застрягти у болоті, посковзнутись і взагалі, кому приємно такими барикадами добиратись, стомленими після роботи, до своїх домівок.

За сприяння міської ради, наразі ремонтують вулицю Партизанську в м. Дунаївці . Раніше вона виглядала так: не було водостічної системи, за рахунок цього руйнувалася сама площа вулиці. Зараз, роблять водовідвід на одну сторону, а відповідно не буде руйнування дорожнього полотна.

Зі слів директора КП ДМР “Благоустрій Дунаєвеччини” Леоніда Михальського, на даній вулиці працює 4 одиниці техніки: автогрейдер “Шантуї”, навантажувач “Амкадор”, 2 МАЗи та робоча бригада у складі чотирьох осіб. Довжина ділянки, яку ремонтують 700 м. За розрахунками необхідно приблизно 350-370 т. щебеню фракції 20-40 і 150-170 т. щебеню фракції 10-20.

Ремонт відбувається наступним чином: за допомогою грейдера спушили всю основу, далі ділянку засипатимуть новим доставленим із Смотрича сірим щебенем.

“За допомогою автогрейдера придбаного у жовтні минулого року, ми не підлаштовуємось під орендаря, це значно полегшує роботу”,- розповідає Іван Толюк головний інженер КП ДМР “Благоустрій Дунаєвеччини”, – “Ремонт триватиме до кінця поточної неділі”.

Пенсіонерка Євгена Петрівна розповідає, що зверталися з сусідами із письмовим зверненням на покращення вулиці Партизанської, а саме: на виділення пішохідної доріжки, освітлення дороги та монтажу водовідводу.Тож, містяни мають надію, що до наступного тижня дорога на їхній вулиці “оживе” знову.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець