Новини
Кримінал

В Кам’янці-Подільському чоловік підрізав свого знайомого

Повідомлення про нанесення тяжких тілесних ушкоджень на приватному господарстві по провулку Павлова надійшло до Кам’янець-Подільського відділу поліції 9 квітня близько 00.10 години. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Підозрюваного затримали. Чоловік у скоєному зізнався і у всьому звинувачував надмір спожитого алкоголю.

Чоловіки разом святкували Великдень. Застілля затягнулось за північ. У результаті надмірного споживання алкоголю між гостем і 41-річним господарем виникла суперечка, в ході якої зловмисник схопив зі столу ножа і вдарив потерпілого у живіт.
Свідки одразу викликали «швидку» і поліцію. Потерпілого терміново доправили в хірургічне відділення міської лікарні і прооперували. Лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий. Зловмисника затримали на місці. Він у скоєному зізнався і звинувачував у всьому оковиту.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Слідчі дії тривають.

Автор: Катерина Прокопець