Новини
Спорт

Юнацька команда хмельницького «Поділля» позмагалась із київськими однолітками

Юнацька команда хмельницького «Поділля» у рамках 12 туру першості України серед команд Другої ліги зіграла проти київської «Оболоні». Матч став виїзним для подолян та завершився мирною нічиєю.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із досить спокійної та врівноваженої гри на полі. Атаки були, проте свої наступи команди проводили на рівних умовах, по черзі. Згодом все ж «Поділля» взяло ініціативу до рук та почало більш небезпечні атаки, одна з яких таки закінчилась приємним для футболістів та вболівальників голом. Господарі намагались відігратись, але до завершення першого тайму зробити це їм так і не вдалось.

Друга 45-хвилинка розпочиналась із «диких» атак з боку киян. Натомість подоляни зуміли не просто втримати оборону, а й переводити наступи господарів у контратаки. Наприкінці другого тайму хмельничани мали декілька безпрограшних моментів, які так і зійшли нанівець. Проте «Оболонь» все ж скористалась подарованим долею шансом та забила перший для себе та вирішальний гол матчу у самісінькому кінці другого тайму.

Таким чином, юнацька команда хмельницького «Поділля» мирно розійшлась із київськими однолітками, провівши досить насичену та цікаву гру.

«Оболонь-Бровар»U19 – «Поділля»U19  1:1

Гол: Миколайчук

«Поділля»U19: Харчук – Майко, Миколайчук, Баранчук, Худік – Ковальчук, Антонюк (Чудюк), Попадюк (Кутовий), Низовець, Шаповал – Сарбей

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко