Новини
Культура

Хмельничан запрошують переглянути майбутнє нашого суспільства через тисячу років

 У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва 12 квітня відкрилась  виставка відомого київського метра сучасного українського фото Олександра Ляпіна.

За освітою Олександр викладач-історик. В інституті пройшов курс психології, вивчав розвиток творчих здібностей, а також багато займався практикою. Саме це зараз допомагає йому створювати незвичайні сюжети на фото. До нього на майстер-класи з’їжджаються фотографи з багатьох країн світу.

За словами автора, фотовиставка «Київ-3018» – це майбутнє нашого суспільства через тисячу років. На виставці представлено сорок робіт, у яких Олександр Ляпін передає суспільству особливий меседж.

«Якщо ми й далі так будемо жити, від нас нічого не залишиться. Я маю на увазі те, в що перетворюється наша цивілізація», – говорить автор виставки Олександр Ляпін.

Його химерні, іронічні, подекуди провокативні світлини точно байдужими нікого не залишать. На них персонажі трансформуються в різних гуманоїдів, роботів та навіть чугайстрів.

Проект «Київ-3018» експонуватиметься до 4 травня у музеї-студії фотомистецтва Хмельницького за адресою вулиця Проскурівська, 36.

Катерина Прокопець

Автор: Катерина Прокопець