Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» поступилось рахунком вінницькій «Ниві-В»

Хмельницьке «Поділля» провело черговий матч нового футбольного сезону. Цього разу у рамках 22-ого туру Другої ліги хмельничани позмагались із вінницькою «Нивою-В». Матч став домашнім для «Поділля»,  проте навіть це не допомогло їм врятуватись від розгромної поразки.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із впевненої атаки з боку вінничан. Але вже за декілька хвилин господарі поля нанесли удар у відповідь. Щоправда, жодна із атак так і не завершилась  голом. Та невдовзі все змінилось. Після порушення правил  хмельничанами гості зуміли правильно розпорядитись шансом на пенальті та потішити своїх вболівальників першим голом. Маленька перемога наче додала сил гостям, проте зовсім збила поставлені перед собою цілі хмельничанам. Адже вже за декілька хвилин вінничани подвоїли власний рахунок, поки господарі збирались із силами. Згодом хмельничани таки зуміли оговтатись та провести не одну небезпечну атаку, однак кожна із них завершувалась лиш тільки кутовим.

Друга 45-хвилинка розпочиналась із  атак з боку господарів, які нічим  так і не завершились. Проте вже ближче до середини другого тайму хмельничанам таки вдалось порадувати своїх вболівальників своїм першим голом цього матчу. Гості не пасли задніх і одразу ж після тріумфального голу хмельничан вони зуміли потроїти власний рахунок. До завершення другої 45-хвилинки господарі дещо активізувались на полі. Це стало помітним після проведення кількох замін у складі. Проте ще принаймні одним голом їм відзначитись так і не вдалось. Що стосується гостей, то вони таки зуміли встановити остаточний результат гри у самісінькому кінці другого тайму, забивши четвертий гол!

Таким чином, хмельницьке «Поділля» вдома так і не зуміло обіграти вінницьку «Ниву-В».

«Поділля» – «Нива-В» 1:4

Голи: Бабак, 54 – Савошко, 14, 64,  Музиченко, 19, Кучер, 94

«Поділля»: Шевченко – Джурко (Майко, 41), Швець, Рижук, Степаненко (Миколайчук, 80) – Макарченко, Ліповуз (Шаповал, 86), Рожко (Маховка, 52), Муляр, Морговський (Тупік, 80) – Бабак Запасні: Дворник, Абзалов. Головний тренер: Віталій Костишин.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко