Новини
Події

На Хмельниччині біля відділень банку облаштували безпечні велопарковки

Весна настала, і подоляни пересіли на велосипеди. Двоколісний транспорт стає у нагоді для вирішення багатьох справ. В тому числі й фінансових. Саме тому, для зручності мешканців Хмельницької області поблизу відділень ПриватБанку встановлено велопарковки.

“Велосипед є “здоровою” альтернативою іншим видам транспорту, – каже Володимир Сьомін, заступник директора з розвитку та координації ПІвденно-Західного РУ ПриватБанку. – Тому, для зручності наших клієнтів, у 2014 році ми облаштували всі найбільші відділення області велопарковками. З того часу подоляни мають змогу залишити свій транспорт у безпеці на вулиці на парковці у той час, коли самі обслуговуються у відділенні”.

Нагадаємо, перші велопарковки з’явилися біля головного офісу ПриватБанку у 2013 році. Вже через рік такі місця для паркування були обладнані поблизу 400 відділень ПриватБанку по всій Україні.

Комфортно припаркувати свій велосипед можуть клієнти відділень як у великих містах, так і в сільських районах. Хоча користуватися велопарковками ПриватБанку не заборонено нікому – абсолютно безкоштовно припаркувати велосипед може будь-хто, навіть якщо він не є клієнтом банку.

Наразі в Хмельницькій області працює 59 відділень ПриватБанку, у більшості з яких обладнано парковки для велосипедів.

Автор: Алла Самойленко