Новини
Суспільство

На Хмельниччині понад 50% клієнтів ПриватБанку оплачують комуналку в Інтернеті

Для оплати комунальних послуг достатньо Інтернету, смартфону та Приват24. В цьому переконані більшість жителів Хмельниччини. З 330 000 комунальних платежів, здійснених подолянами в ПриватБанку у березні, понад 175 000 оплат – у мобільній та веб-версії Приват24.

“У березні на Хмельниччині зафіксовано впевнену перемогу онлайн-способу оплати комунальних платежів, – зауважив Віталій Якубовський, керівник напрямку платежів Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Уперше в історії банку кількість оплат комунальних рахунків онлайн перевищила кількість рахунків, оплачених через касу або термінали самообслуговування. Зокрема, у касі було здійснено майже 91 000 платежів, у терміналах самообслуговування  – 64 000 комунальних платежів”.

Загалом в Україні у березні клієнти ПриватБанку здійснили 24 мільйони платежів. З них через Приват24 – понад 10 мільйонів комунальних та інших цільових платежів.

Нагадаємо, у лютому 2017 року ПриватБанк запустив в Україні технологію миттєвої безконтактної оплати комунальних послуг за допомогою QR-кодів і мобільного додатка Privat24. У Хмельницькій області технологія “Платежі за QR-кодом” реалізована у співпраці ПриватБанку та “Хмельницькобленерго”.

Автор: Катерина Прокопець