Новини
Культура

Туристична перлина Поділля запрошує на відкриття ювілейного туристичного сезону

Кам’янець-Подільський гостинно запрошує жителів та гостей міста з усіх куточків на відкриття ювілейного туристичного сезону. Цьогоріч його проведуть з нотками таємничості.

Вічно юний Кам’янець -Подільський – це унікальне місто зі своїм неповторним колоритом. Його ще називають містом семи культур, містом-островом, музеєм під відкритим небом та містом скарбів.  Тому  десятий рік поспіль відкриття туристичного сезону проведуть у вигляді повномасштабного заходу. Таку традицію започаткували ще у 2009 році.

З 20 по 22 квітня в місті оживуть легенди та міфи, презентують нові туристичні тури, різноманітні квести, а також спробують зафіксувати новий національний рекорд. Саме тоді Кам’янець перетвориться на мандрівку у часі.

Метою такого дійства є презентація туристичних можливостей унікального середньовічного міста, в якому є чимало архітектурних та ландшафтних пам’яток, а також інфраструктура, яка постійно оновлюється.

У місті контрастів та романтики туристи можуть перейнятись настроєм Середньовіччя, прогулятись вузькими вуличками, відвідати величні храми, відчути свіжий подих Подільських Товтр, помилуватись мальовничими скелями Смотрича та навіть уявити себе лицарем.

А більш детально ознайомитися з офіційною програмою відкриття туристичного сезону  2018 року  «Кам’янець магічний» можна за посиланням.

Катерина Прокопець

Автор: Катерина Прокопець