Новини
Події

Керівник фіскальної служби Хмельниччини отримав відзнаку від всеукраїнської громадської організації

Начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук не рекламує свої добрі справи. Проте його неодноразові волонтерські поїздки на схід у зону проведення антитерористичної операції, доброчинність і активна громадянська позиція не залишились непоміченими для представників Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Ця громадська організація бере активну участь у суспільно-політичному житті країни, постійно співпрацює з органами державної влади, місцевого самоврядування, працівниками та ветеранами силових структур України, сім’ями загиблих працівників, дбає про економічне і духовне становлення України, мир і злагоду. Наразі вона гідно оцінила суспільну активність очільника ГУ ДФС у Хмельницькій області і нагородила його знаком народної пошани «За заслуги».

«Для мене ця нагорода і несподівана і водночас приємна, бо отримав її від громадськості, співпрацю з якою вважаю пріоритетним та ефективним напрямком роботи. Завдяки цьому ми зміцнюємо економічну безпеку країни, впливаємо на наповнення бюджетів усіх рівнів і загалом робимо нашу країну кращою», – зазначив Сергій Ковальчук.

Прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак